Solcelletakstein eller tradisjonelle takstein?

Skal du bygge nytt eller renovere taket? Kanskje ønsker du deg et elegant tak teglstein? Da er det smart å vurdere soltakstein. Det er et godt alternativ. Totalprisen vil i stor grad bli den samme, men med Soltakstein har du et tak som vil gi deg billig strøm de neste 30 årene

NY TEKNOLOGI

Takstein med solceller er en ny type teknologi hvor solcellepanelet er integrert i taksteinen. Dette fungerer som vanlig takstein noe, som betyr at dette er et godt og smart valg for de som bygger nytt hus eller legger nytt tak. Skandia Smarthus kan i samarbeid med Skarpnes og Sun-Net tilby norskproduserte solcelletakstein utviklet for Skandinaviske forhold. Denne taksteinen har et moderne design med de samme kravene til kvalitet som Skarpnes har hatt i over 100 år.

ELEGANT UTSEENDE

De nye solcelletaksteinene er flate, sorte og blanke, og gir et svært elegant utseende på huset. På den måten kan de sammenlignes med kostbare glaserte teglstein.

TJEN PENGER PÅ TAKET DITT

Solcelletakstein har samme levetid som vanlige takstein. Det betyr at du kan produsere strøm i mange år fremover. Når man produserer egen strøm får man mulighet til å selge overskuddet tilbake til strømnettet. Prisen man får for den solgte strømmen avhenger av hvilken strømleverandør man inngår avtale med. Skandia Smarthus tilbyr en god plusskundeavtale gjennom søsterselskapet SkandiaEnergi.