Skandia Smarthus partner med innovasjonsvinner – Skarpnes flat Solcelletakstein er nominert til innovasjonspris

Skarpnes Flat Solcelletakstein med integrert solcellepanel er en nyutviklet takstein for norske forhold. Skandia Smarthus har enerett på direktesalg av denne taksteinen, og har allerede venteliste på levering.

Solcelletakstein er fremtiden, sier Arnt Aske, administrerende direktør i Skandia Smarthus. Vi opplever stor interesse for denne taksteinen, og vi har allerede solgt soltakstein til flere hus.

Takstein med solceller er en ny type teknologi som kamuflerer solcellepanelet i resten av taket. Ved å bygge taket med solcelletakstein har man mange muligheter, både med tanke på plassering, utseende og effektivitet. Man slipper å legge vanlig tak i tillegg, som betyr at dette er et bedre valg for de som bygger nytt hus eller ønsker å renovere taket.

De nye solcelletaksteinene har et moderne design. De er flate, sorte og blanke, og gir et svært elegant utseende på huset. På den måten kan de sammenlignes med kostbare glaserte teglstein. De er utviklet med de samme kravene til kvalitet som Skarpnes har hatt i over 100 år.

Når man produserer egen strøm får man mulighet til å selge overskuddet tilbake til strømnettet. Prisen man får for den solgte strømmen avhenger av hvilken strømleverandør man inngår avtale med. Skandia Smarthus tilbyr en god plusskundeavtale gjennom søsterselskapet SkandiaEnergi.

Bli en del av fremtidens energiløsning du også!