Integrert solcellepanel - kostnadseffektiv solstrøm-løsning

Integrerte Solcellepanel – Er dette Stavangers mest lønnsomme tak?

Skandia Smarthus har installert det som må være et av Stavangers mest lønnsomme tak. Taket som har integrerte Solcellepanel gir totalt 15 kWp strøm gjennom året. Noe som kan dekke opptil 30% av boligens strømforbruk

Ekstra lønnsomt med integrerte Solcellepanel

Installasjon av Solstrøm gir både direkte besparelser på strømregningen og man kan videreselge strømmen man ikke bruker selv.

Løsningen for Solstrøm som ble valgt i Stavanger var integrerte Solcellepanel. Da utgjør Solcellepanelene selve taket. På den måten legges Solcellepanelene direkte på takets lekter, og man sparer utgiftene til f.eks takstein eller annet takdekke.

Dersom man bygger nytt eller må rehabilitere taket, så er dette en kostandsbesparende løsning sammenlignet med andre løsninger for Solstrøm.

For den som skal bygge nytt eller planlegger å rehabilitere et gammelt tak er det derfor ikke lenger noen grunn til å velge bort solceller.

En estetisk løsning

Et jevnt sort og blankt tak med integrerte solcellepanel er for mange en mer estetisk løsning enn tradisjonelle Solcellepanel. På den måten bidrar integrerte Solcellepanel til å heve boligens utseende.

«Kombinasjonen av estetikk, kostnadseffektivitet og ikke minst, positiv miljøpåvirkning er viktig for oss når vi har lansert denne løsningen for Solstrøm-tak», sier Arnt Aske, administrerende direktør i Skandia Smarthus

Integrert Solcellepanel – komplett solcelletak med alt inkludert

Skandia Smarthus tilbyr en rekke løsninger for Solstrøm. Vi har løsninger for tradisjonelle Solcellepanel, integrerte solcellepanel, takstein med solceller integrert, og en egen Solstrømløsning for flate tak.

Alle typer løsninger leveres komplett og klare til å levere strøm. I Stavanger ble installasjonen ferdigstilt på en onsdag og allerede dagen etter produserte boligen sin egen strøm.

Alle løsninger leveres med garanti

Uansett hvilken løsning man ønsker for Solstrøm, så leveres disse med garanti. Vi benytter Solcellepanel og Solcelletakstein fra de mest anerkjente produsentene i verden. Solcellepanelene har 25 års fabrikk garanti med 80% nominell ytelse.

Sjekk ditt tak her